کارگاه آموزشی برداشت محصول گندم دیم در مزرعه الگویی طرح ملی ارتقای امنیت غذایی در شهرستان آشتیان بر گزار شد.
کارگاه آموزشی برداشت محصول گندم دیم در مزرعه الگویی طرح ملی ارتقای امنیت غذایی با حضور کارشناسان بخشهای تحقیقات،زراعت،مکانیزاسیون و ترویج سازمان و جمعی از کشاورزان مشارکت کننده در طرح ملی امنیت غذایی در محل مزرعه آقای روح الله آقانوری در روستای صالح آباد شهرستان آشتیان روز یکشنبه 30 تیر ماه بر گزار شد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی در این کارگاه آموزشی ابتدا مهندس نیک خواه ضمن عرض خیر مقدم هدف از بر گزاری کارگاه آموزشی را بیان و در ادامه آقایان عسگری و خسروی کارشناسان فنی و زیر بنایی و زراعت شهرستان در خصوص اجرای طرح امنیت غذایی و کشت به روشهای بی خاک ورزی و کم خاک ورزی و عملیا ت تنا وب و ... در شهرستان و مزرعه الگویی محل برگزاری کارگاه ؛ توضیحاتی را ارائه کردند. در ادامه بحث های کارشناسی و تبادل نظر بین کارشناسان و کشاورزان با موضوعات کشت مستقیم ، بی خاک ورزی ، کم خاکورزی و تناوب انجام که منجر به رضایت مندی واستقبال کشاورزان از اجرای طرح مذکور شد . در پایان برنامه از مزرعه آقای روح الله آقانوری مجری طرح کم خاکورزی با 4 تکرار کیل گیری به عمل آمد که میانگین کیل به دست آمده 2هزارو 768 کیلو حاصل شد که این میزان بیش از 2 برابر میانگین برداشت محصول در سطح شهرستان می باشد. شهرستان آشتیان با سطح3000هکتار از اراضی دیم و مشارکت بیش از 30 نفر از کشاورزان از مناطق پایلوت طرح ارتقای امنیت غذایی در سطح استان میباشد.
1398/04/31
تعداد مشاهده خبر8 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal