اجرای فاز دوم پروژه تحقیقی- ترویجی اثرات فراوری کاه با آمونیاک بدون آب(گاز آمونیاک) بر عملکرد گوساله های پرواری درشهرستان اراک
اجرای فاز دوم پروژه تحقیقی- ترویجی اثرات فراوری کاه با آمونیاک بدون آب(گاز آمونیاک) بر عملکرد گوساله های پرواری درشهرستان اراک فاز دوم پروژه تحقیقی- ترویجی اثرات فراوری کاه با آمونیاک بدون آب(گاز آمونیاک) بر عملکرد گوساله های پرواری درشهرستان اراک با هدف افزایش قابلیت هضم کاه و دیگر فراورده های فرعی کشاورزی برای دام و توسعه مصرف نیتروژن غیر پروتئینی در تغذیه دام که می تواند به کاهش قیمت تمام شده جیره و اقتصادی تر شدن تولید گوشت قرمز منجر گردد، در یک واحد پروار بندی در منطقه اراک شهر داود آباد آغاز گردید. در این پروژه، کاه با استفاده از گاز آمونیاک مورد فرآوردی قرار می گیرد که موجب افزایش 15-20 درصدی قابلیت هضم و افزایش دو تا سه برابری پروتئین خام آن می شود. به همین منظور بازدیدی با حضور محققین بخش دام مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی آقای دکتر مسعودی و خانم مهندس میر شمس الهی ،رئیس اداره ترویج شهرستان آقای مهندس فتحعلیان ، رئیس مرکز جهادکشاورزی ایبک آباد آقای مهندس حیدری و کارشناسان پهنه مرکز در تاریخ 28آبان ماه از پروژه فوق الذکر برگزار گردید
1399/09/01
تعداد مشاهده خبر2 بار
تصاویر مرتبط


مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
وزارت جهاد کشاورزی
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal